LCHF – er det besværet værd? Og opskrift på proteinpandekager.

NEJ…. og lidt ja…. Hvis det kan gøres nemt…

Vi levede efter det… eller levede nok mere NO CARB i 14 dage… vi havde det væsentlig bedre i vores kroppe, men var ved at dø af at lave alt det mad. Og at skulle tænke over det hele tiden.

Jeg orker ikke at skulle tænke på mad hele dagen og planlægge hvad vi skal spise hele tiden…. For mig skal det være nemt til hverdag – og så kan man skeje ude når det er weekend eller der kommer gæster. Desuden smagte meget af det ikke super godt – og hvis jeg skal spise noget – skal det smager godt – eller er det ikke kalorierne værd…. hellere spise lidt med godt… eller lidt og hamrende godt 😉

Vægtmæssigt?? Nej der skete ikke meget…. for vi spiste hele tiden 🙂 Og når du tænker på mad hele tiden – bliver du sulten.

Feb 04 - 1

 

Jeg sværger nu til at spise varieret og småt…. men spis dog hvad du kan lide – ellers er det ikke det værd.

feb 04 - 2

 

Min snack består tit af lidt nødder eller mandler og lidt frugt… sjældent tørret. Og gerne masser af vand i løbet af dagen. Ellers bager jeg nogle lækre protein pandekager, som jeg spiser som snacks hvis jeg bliver småsulten i løbet af dagen. For de smager sødt, men er ikke syndige.

Proteinpandekager

2 bananer

4 æg

40 g. proteinpulver med vaniljesmag

Mix det hele med en håndmixer og bage dem på en tør pande… de ligner lidt amerikanske pandekager.

Leave a reply